Kaim Vakfı Akademisyenlerle Buluştu

Kadıköy İmam Hatip Lisesinden mezun olan, birçok akademisyenimiz ve değerli aileleriyle Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisleri’nde bir pazar kahvaltısında beraber olduk.

Kaim Vakfı Akademisyenlerle Buluştu

Kadıköy İmam Hatip Lisesinden mezun olan, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli akademik çalışmalarda bulunmuş birçok akademisyenimiz ve değerli aileleriyle Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisleri’nde bir pazar kahvaltısında beraber olduk.

Kaim vakfının misyonu ve vizyonu hakkında bilgiler verdik ve kendilerinden vakfımız için çok değerli katkılar aldık.

Programa başta Kaim Vakfı mütevelli heyeti başkanı Prof. Dr. İhsan Karaman, yönetim kurulu başkanı Hasan Ekmen, yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden Prof. Dr. Rıdvan Şentürk, 29 Mayıs Üniversitesi’nden Prof Dr Ayşe Ayçiçeği Dinn ve birçok akademisyen katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ekmen konuşmasında “ Kadıköy İmam Hatip Lisesi’nden nefes alan bizlerin yine okulumuza nefes verme, hayat verme vefamız doğrultusunda, siz değerli akademisyenler ve Kaim Vakfı birlikteliği ile gelecek nesillerin hayır dualarını alacağımız güzel projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

Vakıf Mütevelli heyeti başkanı Prof. Dr. İhsan Karaman ise “ muhterem babam ( Prof Dr Hayrettin Karaman ) bana ve tüm kardeşlerime, İmam Hatip’te okumayı şart koşmuştu. İmam Hatip’i bitirince de meslek seçiminde serbest bıraksa da bir tavsiye ve temennide bulundu. ‘Ne yaparsanız yapın fakat o mesleğin hocası olun, en iyisi olmaya gayret edin’ demiştir. Biz de hayat boyu bu düsturu ilke edindik ve çocuklarımıza bunları tavsiye ettik.” dedi.

Program, katılımcıların okul zamanlarında ve eğitimleri sırasında geçen bir takım zorlu süreçlerden bahsetmeleri ve ardından Kaim Vakfı’na rasyonel ve pratik birtakım çözüm önerilerini sunmaları ile sona erdi.

İlim dünyasının çok kıymeti üyelerinin Kaim Vakfı’na verdikleri değer ve yapıcı katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Program Katılımcıları:

Kaim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İhsan KARAMAN, Kaim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ekmen, Prof. Dr İhsan FAZLIOĞLU (Medeniyet Üniversitesi ), Prof. Dr. Rıdvan ŞENTÜRK (İstanbul Ticaret Üniversitesi), Prof. Dr. Ayşe AYÇİÇEĞİ ( 29 Mayıs Üniversitesi ), Dr. Öğretim Üyesi Melike Günyüz ERDEM (İbn Haldun Üniversitesi ), Doç. Dr. Sadi Kucur ( Marmara Üniversitesi) Doç. Dr. Hasan KÖTEN (Medeniyet Üniversitesi ), Ayşe KAYA (İstanbul Üniversitesi Araşırma Görevlisi), Dr. Öğretim Görevlisi Ayşe ŞENTEPE (Sakarya Üniversitesi), Ahmet CONKER (Yıldız Teknik Üniversitesi Araştırma Görevlisi ), Dr. Öğretim Üyesi Habibullah UZUN (Marmara Üniversitesi), Dr. Öğretim Üyesi Esra TÜRK (Sabahattin Zaim Üniversitesi ), Dr. Murat TURGUT (Nişantaşı Üniversitesi ), Dr. Hatice ERİŞ (Marmara Üniversitesi), Dr. Saliha UYSAL ( İstanbul Üniversitesi), Gülperi ASLANER (Bilgi Üniversitesi), Serhat ASLANER (Sakarya Üniversitesi), Dr. Öğretim Görevlisi Salih Mehmet BOSTAN (Bursa Teknik Üniversitesi), Dr. Kamil Arif KIRKIÇ ( İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ), Dr. Ahmet AVCI (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ), Kaim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Selim ŞİMŞEK, Faruk ALGIN, Emine RAMAZANOĞLU, Ayşe KUCUR, Mehmet ŞİMŞEK, Saniye ÇOBAN, Vakıf sekreterleri Beyza BARUTÇU ve Erkam ASLANOĞLU.