Kaim Vakfı Sağlık Alanında Hizmet Verenlerle Buluştu

​Kaim Vakfı, Kadıköy İmam Hatip Lisesi mezunlarından sağlık alanında hizmet verenlerle bir kahvaltı programında buluştu.

Kaim Vakfı, Kadıköy İmam Hatip Lisesi mezunlarından sağlık alanında hizmet verenlerle bir kahvaltı programında buluştu.

Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı programda, Kaim Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Algın sunuculuğunu üstlendi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Kaim Vakfı tanıtım filmi izlendi. Yönetim Kurulu Başkan’ı Hasan Ekmen söz aldı ve “ toplantımızın amacı sağlıkçı mezunlarımız ile sağlık alanında üniversitelerde öğrenim gören gençlerimizi buluşturmaktır. Ayrıca Kaim Vakfı olarak bu alanda hangi projelere ön ayak olabileceğimizi ve potansiyelimizi görmek, tanışmak kaynaşmak için bu programı tertip ettik “ dedi.

Vakfımızın Mütevelli Heyeti Başkanı İhsan Karaman söz alarak:

“ Hayatım boyunca kendime serlevha ( motto ) olarak kabul ettiğim bir iki sözü sizlerle paylaşmak istiyorum. Bunlardan biri ‘yaşamak af dilemek ve hizmet etmek için verilmiş bir mühlettir’. Biz de Kaim Vakfı olarak hizmet için varız. Kıyamete kadar bu hizmetin devam etmesini arzu ediyoruz.

Diğeri bir söz de ‘Başaracağım diyen de başaramayacağım diyen de sonunda haklı çıkar’. Bizim niyetimiz başarmaya dönükse gerek bu toplantı ve gerekse diğer yapılacak faaliyetlerle vakfımızın idealleri doğrultusunda hedeflerimizi İnşaallah hep beraber gerçekleştireceğiz” dedi.

İhsan Karaman’ın konuşmasından sonra konuklara tek tek söz verilip tanışma gerçekleştirildi.

Bir çok sağlıkçı mezunlarımızın güzel dilek ve temennileriyle programımız sona erdi.